Selecteer een pagina

Kennis maken met natuurcoaching?

Ontdek je ware natuur

Aanbod

Waar kan ik je bij helpen?

Natuurlijk Inspiratie

Natuurlijk Inspiratie is een korte kennismakingssessie natuurcoaching van 1 uur, waarbij we met elkaar kennis maken en je kunt ervaren of natuurcoaching bij jou past. We gaan samen op pad in de natuur en verkennen jouw vraag, waarbij ik je natuurcoaching laat ervaren. Het is een laagdrempelige manier om na te gaan of natuurcoaching iets voor jou is en te kijken of we een klik hebben.

1 sessie natuurcoaching van 1 uur voor 75 euro

Natuurlijk Waarnemen

Natuurlijk Waarnemen is een volledige sessie natuurcoaching, waarbij de nadruk ligt op het waarnemen van jouw huidige realiteit. Heb je een vraag of probleem waarbij je stil wilt staan en wil je ervaren of natuurcoaching jou daarbij kan helpen? Dan nemen we samen de tijd tijdens een sessie van 1,5 tot 2 uur om jouw vraag te onderzoeken en te voelen wat het met je doet. Waarnemen wat voor jou waar is in jouw leven nu, is de eerste en belangrijkste stap in jouw transformatieproces. Dat is waar elke natuurlijke transformatie mee begint. In deze sessie natuurcoaching kun je ervaren wat natuurcoaching voor jou kan betekenen. Deze sessie kan al voldoende zijn om jouw transformatie heel natuurlijk op gang te brengen. Het kan ook de eerste stap zijn in een traject.

1 sessie natuurcoaching van 1,5 tot 2 uur voor 150 euro

Natuurlijk Waardevol

Natuurlijk Waardevol biedt een traject van 5 sessies natuurcoaching van 1,5 tot 2 uur, waarin we samen op pad gaan vanuit een helder stappenplan. Loop je vast in je leven of heb je het gevoel geleefd te worden, dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden op jouw vragen, zodat jij weer in balans komt. We gaan verkennen, focussen, verdiepen en verbreden, waarbij ik krachtige werkvormen inzet, die tot diepe inzichten leiden, zodat jij het traject met jouw antwoorden kunt voltooien. In 5 sessies van 1,5 tot 2 uur staan we stil bij jouw leven en realiseer je de transformatie die jij nodig hebt.

5 sessies natuurcoaching van 1,5 tot 2 uur voor 650 euro

Natuurlijk Zijn

Natuurlijk Zijn is een prachtige combinatie van natuurcoaching en haptonomische massage. Dit traject biedt 5 sessies natuurcoaching van 1,5 tot 2 uur en 2 sessies haptonomische massage van 1 uur. Heb je veel stress, zit je veel in je hoofd en ben je het contact met jezelf kwijt? Gun jezelf dan Natuurlijk Zijn, waarbij ware verbinding met jezelf echt voelbaar wordt. In de sessies natuurcoaching kom je weer in contact met je eigen natuur en herstel je de natuurlijke verbinding met jezelf. Je ervaart de rust en stilte van de natuur, zodat ook jij contact kunt maken met de stilte in jezelf en met de stem van je hart. De haptonomische massages zorgen dat het contact met jezelf echt voelbaar wordt in je lijf. In dit traject verleg je de aandacht van je hoofd naar je lichaam. Hierdoor ontstaat ontspanning, rust, ruimte en helderheid, zodat jij het traject in verbinding met jezelf kunt voltooien. Door jezelf te zijn, is het weer mogelijk de juiste keuzes te maken.

5 sessies natuurcoaching van 1,5 tot 2 uur en 2 sessies haptonomische massage van 1 uur voor 750 euro

“Echte verandering begint met waarnemen. Het voor waar aannemen ‘wat nu is’, is het begin van iedere natuurlijke transformatie.“

Stuur me een berichtje

Via het contactformulier of een directe mail

Telefoon

Locatie

Natuur/bossen bij Veenendaal/Rhenen

Werktijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Van 9.30 tot 19.30 uur