Selecteer een pagina

Contact

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Voel je vrij om contact met me op te nemen. Dat kan telefonisch of via onderstaand contactformulier. Per e-mail mag natuurlijk ook en voor berichten ben ik bereikbaar per sms of Signal (een messenger app die onze privacy respecteert).

Het is ook mogelijk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met mij door mee te doen aan een wandeling bij nieuwe of volle maan (meer informatie en data vind je onder dit contactformulier).

Telefoon

Locatie

Natuur/bossen bij Veenendaal/Rhenen

Werktijden

Donderdag t/m zaterdag

Van 9.30 tot 19.30 uur

KVK nummer

83497765

Lid van

Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaches

Natuurlijk ritme van de maan

Wandeling bij nieuwe of volle maan

Nieuwemaanwandeling

Heb je regelmatig het gevoel dat alles te snel gaat en je je daardoor opgejaagd voelt? Verlang je er naar even helemaal tot rust te komen en weer in contact met jezelf? Wandel dan mee met de stilte-/meditatiewandeling in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug op de dag voor of na de nieuwe maan.

De nieuwe maan is onderdeel van het natuurlijk ritme van de natuur. Word zelf ook weer meer bewust van dit ritme en kom naar de nieuwemaanwandeling op:
Zaterdag 6 juli 2024 van 11 tot 12 uur
Woensdag 2 oktober 2024 van 11 tot 12 uur

Locatie: parkeerplaats/fietsenstalling Natuurgebied Kwintelooijen (Oude Veensegrindweg 39 te Rhenen).

We verzamelen tussen 10.45 en 11 uur bij het houten huisje tussen de parkeerplaats en de fietsenstalling van Natuurgebied Kwintelooijen. Reserveer nu kosteloos je plek voor deze wandeling door een mail te sturen naar info@natuurlijkwaarnemen.nl.

Vollemaanwandeling

Ben jij hoog sensitief en wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met natuurcoaching? Heb je regelmatig het gevoel dat je overprikkeld raakt door alles wat er in het leven op je afkomt? Of heb je vaak het gevoel dat je teveel in je hoofd zit en verlang je ernaar om meer naar je hart te luisteren? Wandel dan mee met de vollemaanwandeling op de dag voor of na de volle maan. Neem de tijd om tot rust komen en je ware zelf te ontdekken.

De energie van de volle maan is krachtig en de gehele dag voelbaar. Het is een natuurlijk ritme waar we ons veelal niet bewust van zijn. Bij deze wandeling staan we stil bij wat we in dat moment voelen en de invloed die de maan op ons heeft. We starten met een meditatiewandeling om rust te vinden en verbinding te maken met jezelf en de natuur om je heen. Daarna kijken we wat de volle maan jou te vertellen heeft. Aan de hand van een symbool uit de natuur nemen we de tijd om na te gaan wat voelbaar is.

In de natuur zijn, helpt om stil te worden in je hoofd en te luisteren naar je gevoel. Voel jij het verlangen om echt in verbinding met jezelf te zijn en de antwoorden op jouw vragen te vinden, dan is natuurcoaching wat voor jou. Reserveer nu kosteloos je plek voor deze wandeling door een mail te sturen naar info@natuurlijkwaarnemen.nl. De vollemaanwandeling vindt plaats in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug nabij Veenendaal/Rhenen en duurt ongeveer 1,5 uur. Rust, verbinding en waardevolle aandacht zijn de belangrijkste ingrediënten. Data:

Zondag 21 juli 2024 van 10.30 tot 12 uur

Maandag 19 augustus 2024 van 10.30 tot 12 uur

Locatie: parkeerplaats Groene Entree Prattenburg (Cuneraweg 412 te Rhenen).

We verzamelen tussen 10.15 en 10.30 uur bij fietsenstalling/informatiebord op de parkeerplaats Groene Entree Prattenburg.

“Antwoorden vinden op jouw vragen en natuurlijk jezelf zijn.“