Selecteer een pagina

Kennis maken met natuurcoaching?

Ontdek je ware natuur

Over Natuurlijk Waarnemen

Even voorstellen

Hallo, welkom! Ik ben Ingrid van Orsouw

Van nature ben ik een waarnemer. Waarnemen is mijn talent. Dat doe ik niet alleen met mijn ogen, maar ook met mijn andere zintuigen. Ik zie de dingen scherp, voel of iets klopt of niet, luister naar de klank in een stem of naar de toon waarop iets gezegd wordt. Waarnemen is voor mij zo vanzelfsprekend dat het heel natuurlijk is; daar komt de naam Natuurlijk Waarnemen vandaan.

Als natuurcoach is het mijn missie om mensen te laten thuiskomen bij zichzelf. Mijn uitgangspunt daarbij is de overvloed die wij als mens te geven hebben. Ieder mens is uniek en heeft overvloed te geven. Ik wil de overvloed in onze wereld zichtbaar maken. De natuur leeft ons deze overvloed voor en helpt de overvloed te ontdekken. Door in de natuur te wandelen, vinden we rust en ruimte om verbinding te maken met onszelf en onze eigen overvloed.

Zelf heb ik altijd brede interesse gehad op allerlei vlakken en heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Na mijn eerste studie Bedrijfseconomie en rijke werkervaring in de informatisering ben ik me meer gaan richten op het menselijk lichaam, ons gevoelsleven en spiritualiteit. Deze veelzijdigheid spreekt mij aan en gebruik ik allemaal in mijn werk als natuurcoach en haptonomisch masseur. Naast een opleiding tot sportmasseur heb ik aan de Academie voor Haptonomie een opleiding tot Haptonomisch professional gedaan. Contact en communicatie zijn sleutelbegrippen in de haptonomie. Haptonomie helpt je om te voelen wat je lichaam je vertelt. Je ontdekt wat goed voor je is en wat juist niet. In mijn spirituele zoektocht is de Academy of Soulfulness van Marcel Derkse en Energetisch Management van Stef Freriks belangrijk geweest, maar ook boeken van Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Christina von Dreien vind ik inspirerend. Bij natuurcoaching valt voor mij alles samen en kan ik mijn brede ervaring en kennis volop benutten. Mijn opleiding tot natuurcoach deed ik bij Innersteps, school voor natuurcoaching.

“Jezelf zijn in het moment, dat is wat de natuur ons voorleeft.“

Stuur me een berichtje

Via het contactformulier of een directe mail

Telefoon

Locatie

Natuur/bossen bij Veenendaal/Rhenen

Werktijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Van 9.30 tot 19.30 uur